Tom Geary

am strâns 5000 lei din 5000 lei
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale

Sprijiniti proiectul Big Build 2020 !!

Salut,

În luna septembrie, Habitat for Humanity România va construi în comuna Berceni, județul Prahova, 8 locuințe pentru 8 familii vulnerabile, care au nevoie urgentă de o locuință decentă. Deși nu voi fi prezent pe șantier anul acesta, îmi doresc să rămân aproape de misiunea Habitat for Humanity România și să sprijin de la distanță construirea celor 8 case. Așa am ales să fiu voluntar virtual la BIG BUILD 2020.

În lumea lui #StămAcasă, casa a devenit prima linie de apărarea împotriva noului coronavirus. Însă nu toate familiile au acces la un acoperiș sigur care să le protejeze de acest virus. Pentru cele mai multe familii, în ultimele luni, ”acasă” a însemnat mai degrabă un loc nesigur, unde sănătatea le-a fost pusă în pericol.

Pentru aceste familii mi-am propus să strâng suma de 5000 RON, cu care Habitat for Humanity România va putea acoperi o parte din costurile materialelor de construcțiiși a echipamentelor de protecție.

Poți ajuta și tu printr-o donație în contul meu de voluntar virtual la BIG BUILD. Orice sumă, oricât de mică, va însemna mult pentru cele 8 familii.

Îți mulțumesc!