Paul Petrea

am strâns 0 lei din 500 lei
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale

Ajută-mă să schimb viața unei familii

Salut,
În luna septembrie, Habitat for Humanity România va construi în comuna Berceni, județul Prahova, 8 locuințe pentru 8 familii vulnerabile, care au nevoie urgentă de o locuință decentă. Deși nu voi fi prezent pe șantier anul acesta, îmi doresc să rămân aproape de misiunea Habitat for Humanity România și să sprijin de la distanță construirea celor 8 case. Așa am ales să fiu voluntar virtual la BIG BUILD 2020.

În lumea lui #StămAcasă, casa a devenit prima linie de apărarea împotriva noului coronavirus. Însă nu toate familiile au acces la un acoperiș sigur care să le protejeze de acest virus. Pentru cele mai multe familii, în ultimele luni, ”acasă” a însemnat mai degrabă un loc nesigur, unde sănătatea le-a fost pusă în pericol.

Pentru aceste familii mi-am propus să strâng suma de 500 RON, cu care Habitat for Humanity România va putea acoperi o parte din costurile materialelor de construcțiiși a echipamentelor de protecție.

Poți ajuta și tu printr-o donație în contul meu de voluntar virtual la BIG BUILD. Orice sumă, oricât de mică, va însemna mult pentru cele 8 familii.

Îți mulțumesc!