Mioara Hațegan

am strâns 0 lei din 500 lei
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale

Susținerea ta este importantă pentru mine

Salut,
Traversăm cu toții o perioadă dificilă, în care planurile și obiectivele noastre sunt cuprinse de incertitudine. În această perioadă, Habitat for Humanity România și-a îndeplinit misiunea tot mai greu. Din cauza numărului mare de cazuri confirmate cu COVID-19, au fost nevoiți să închidă unele șantiere, să oprească organizarea evenimentelor și să nu mai construiască împreună cu voluntari pe șantier.

Însă ce nu a putut fi oprită, este promisiunea făcută comunităților care au nevoie de sprijinul lor. Astfel că au luat decizia de a continua să construiască, cu ajutorul echipei de constructori și în limita resurselor financiare, pentru a putea duce la bun sfârșit proiectele începute.

Mi-am propus să rămân și eu aproape de misiunea lor și să îi ajut să construiască. Însă de data aceasta o voi face de la distanță.

Voi fi voluntar virtual și voi strânge donații pentru unul dintre proiectele Habitat for Humanity România. Îmi doresc să strâng suma de 500 RON, cu care Habitat for Humanity România va putea acoperi o parte din costurile materialelor de construcții.

Poți ajuta și tu printr-o donație în contul meu de voluntar virtual. Orice sumă, oricât de mică, este importantă pentru continuarea proiectului.

Îți mulțumesc!