Gabriel Milos

am strâns 2220 lei din 2000 lei
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale

Susținerea ta este importantă pentru mine

Salut,
Traversăm cu toții o perioadă dificilă, în care planurile și obiectivele noastre sunt cuprinse de incertitudine. În această perioadă, Habitat for Humanity România și-a îndeplinit misiunea tot mai greu. Din cauza numărului mare de cazuri confirmate cu COVID-19, au fost nevoiți să închidă unele șantiere, să oprească organizarea evenimentelor și să nu mai construiască împreună cu voluntari pe șantier.

Însă ce nu a putut fi oprită, este promisiunea făcută comunităților care au nevoie de sprijinul lor. Astfel că au luat decizia de a continua să construiască, cu ajutorul echipei de constructori și în limita resurselor financiare, pentru a putea duce la bun sfârșit proiectele începute.

Mi-am propus să rămân și eu aproape de misiunea lor și să îi ajut să construiască. Însă de data aceasta o voi face de la distanță.

Voi fi voluntar virtual și voi strânge donații pentru unul dintre proiectele Habitat for Humanity România. Îmi doresc să strâng suma de 2000 RON, cu care Habitat for Humanity România va putea acoperi o parte din costurile materialelor de construcții.

Poți ajuta și tu printr-o donație în contul meu de voluntar virtual. Orice sumă, oricât de mică, este importantă pentru continuarea proiectului.

Totul incepe acasa 2 - Am ales acest proiect întrucât am făcut voluntariat la SOS Satele Copiilor - aranjamente florale, grădinărit, electronică și robotică, activități culturale - din 2018 până în martie 2020, ba chiar și puțin după, întrucât am pregătit răsaduri de legume și flori pentru grădinile lor, chiar dacă le-am lăsat în luna mai ... la poarta din Sat !

În iulie 2020, la concursul organizat de Ambasada Regatului Țărilor de Jos Olandei la București, echipa USAMV București care a înființat grădina de legume SOS împreună cu copiii din Sat, a câștigat premiul pentru proiectul cel mai DESCHIS CĂTRE COMUNITATE și pentru promovarea gândirii circulare încă din copilărie.

Tema proiectului ? Folosirea apei de ploaie la irigare utilizând ca sursă de energie … soarele ! Ce surpriză plăcută să văd că putem împrumuta puțină energie solară chiar de la panourile ce vor fi instalate cu ajutorul vostru !

Chiar legătura mea cu Habitat for Humanity a pornit de la SOS Satele Copiilor, pentru că acolo am auzit și am văzut ce a făcut Habitat cu câțiva ani înainte. Astfel m-am înscris ca voluntar la proiectul de la Vaideeni 2019, iar acum se închide încă un cerc !

Chiar dacă nu i-am mai văzut de ceva vreme, gândul meu a rămas la oamenii și copiii extraordinari de acolo, care mă strigau și îmi făceau cu mâna de departe, înainte ca eu să apuc să-i văd și șă-i salut pe fiecare în parte - Domnu Gabiii ... !

Ei bine, acum, cu ajutorul vostru, Domnul Gabi se întoarce, indirect, pentru că așa sunt vremurile, dar cu o echipă mare în spate și cu multe inimi în față.

Să fie soare !

Vă mulțumesc!