Dam verde binelui

am strâns 2270 lei din 10000 lei
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale

Habitat for Humanity România în parteneriat cu ENGIE vor reabilita și vor eficientiza energetic casele de la SOS Satele Copiilor de pe Calea Floreasca, București.

Sprijinul oferit comunității SOS Satele Copiilor continuă, după ce în perioada 2013-2015, Habitat for Humanity România și ENGIE au reabilitat și eficientizat energetic cele 12 case sociale din curtea SOS Satele Copiilor. Proiectul a oferit condiții adecvate de locuit și de învățare pentru 134 de beneficiari (copii, părinți sociali și asistenți sociali), și a adus asociației SOS Satele Copiilor economii de aproximativ 20.000 EUR pe an la factura de energie.

Implicarea Habitat for Humanity România în proiect constă în instalarea panourilor fotovoltaice care vor produce energia necesar întregului sat SOS din București, în linie cu strategia ENGIE de reducere a consumului de energie. De asemenea, un alt obiectiv al proiectului este reabilitarea și eficientizarea energetică a două clădiri pentru a fi tranformate în spații pentru educație și terapie.

Beneficiarii proiectului:

2,270 lei

strânși până acum

4 voluntari

Susțin acest proiect

Ioana Gioabă

am strâns 0 lei din 500 lei

Bianca Patricia Copos

am strâns 50 lei din 500 lei

Gabriel Milos

am strâns 2220 lei din 2000 lei

Madalina Dumitrescu

am strâns 0 lei din 500 lei