Centrul pentru situatii de urgenta Moinesti

am strâns 800 lei din 10000 lei
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale

Serviciul de Ambulanță Moinești oferă servicii medicale pentru 65.000 de oameni din 11 localități ale județului Bacău (Ardeoani, Balcani, Berești-Tazlău, Măgirești, Pârjol, Poduri, Scorțeni, Solonț, Strugari, Zemeș, și Moinești). În prezent, personalul medical al Serviciului de Ambulanță Moinești este format din 33 de angajați care își desfășoară activitatea în două clădiri foarte vechi, aflate într-o stare avansată de degradare și care necesită reparații urgente. Personalul medical nu are acces la un grup sanitar dotat corespunzător și nici la rețea de canalizare.

Habitat for Humanity România strânge fonduri pentru finalizarea noului Centru pentru situații de urgență în Moinești. Aici angajații Serviciului de Ambulanță Moinești (medici, asistenți, ambulanțieri) se vor putea odihni într-un spațiu decent și sigur, în care sănătatea nu le va fi pusă în pericol și unde circuitele funcționale vor respecta normele igienico-sanitare.

„Cel mai tare avem nevoie de condiții omenești de lucru, de spații de lucru salubre, de mașini și echipamente de protecție. Suntem dispuși să muncim voluntar pentru a ne construi clădirile de care avem nevoie. Dar pentru asta ne trebuie ajutor.”, răspunsul lui Dr. Florin Hiru, medic la Serviciul de Ambulanță Județean Bacău, substația Moinești, la întrebarea: ”Salvatorii au și ei nevoie de ajutor?”

Pentru cine construim:


La ce stadiu am ajuns cu proiectul?


800 lei

strânși până acum

1 voluntar

Susțin acest proiect

Eugenia Pavel

am strâns 50 lei din 500 lei