Cantina pentru Centrul de zi BufKids

am strâns 1070 lei din 10000 lei
1. Alege suma pe care vrei să o donezi
lei
2. Introdu datele tale

La doar 20 de km de București, în orașul Buftea, există două comunități vulnerabile, afectate de excluziune socială și nivelul de trai foarte scăzut. În cartierele Flămânzeni și Buciumeni, copiii sunt cei mai afectați de condițiile în care trăiesc. Aceștia au parte de o educație precară, ce amplifică riscul abandonului școlar.

În anul 2020, Habitat for Humanity România a inaugurat Centrul de zi BufKids, din orașul Buftea. În clădirea nouă construită, 200 de copii din cele două comunități participă zilnic la activități extracurriculare. Centrul este proiectat astfel încât copiii să aibă un loc sigur și accesibil unde să meargă după sau înainte de școală. Aceștia primesc, cu sprijin din partea Asociației Hercules, asistență la efectuarea temelor, sunt încurajați să se implice în workshop-uri creative și clase de informatică, dar și să descopere bucuria jocului și a lecturii.

“Eu nu vreau să plec acasă, vreau să mai stau. Aș putea să stau până se termină orele de dimineață și să mă întorc și după amiază?” Daria, 8 ani, beneficiar Centrul de zi BufKids

“Nu am mai fost niciodată într-o casă atât de frumoasă. Aici îmi place totul, și clasele și băile și terasa mare!” Paul, 7 ani, beneficiar Centrul de zi BufKids

În continuarea proiectului, ne propunem construirea unei cantine în curtea Centrului de zi BufKids, unde copiii să poată primi o masă caldă la prânz.

Beneficiarii proiectului:

1,070 lei

strânși până acum

5 voluntari

Susțin acest proiect

Marius Ilie

am strâns 500 lei din 500 lei

Dragos Suci

am strâns 0 lei din 700 lei

Elena Artene

am strâns 0 lei din 5000 lei

Anamaria Toader

am strâns 70 lei din 500 lei

Danut Constantin Trana

am strâns 500 lei din 500 lei